Tuesday, 5 June 2012

Bengang

buang mase aku je lyn otak kau... ckp je la kau da bosan nan aku n kau just nak cari point je nak clash... aku xkesa... aku bole angkat kaki la... xheran la aku... aku cukop sabo kan.... so wth... lantak kau la kalo kau sayang kan aku... aku wt 1 problem xde masalah bg kw... niew masalahnya problem kw xdengar pn explain dari aku dulu... teros2 nak ptos aku da malas dgn aku kt luar malaysia mentang2 xdpt nak eply kw sng2 ckp mcm t0o ok xkesa go ahead... lg pn kaw perlu belajar lg k.... pkran kau belom matang, hidop kau masih nak enjoy... duit pn xpndai nak control lg... thanx bg aku green light couple cepat... kalo kau bace niew aku cume nak cakap... kau sakit hati??? kau pnye pasal la.... kau yang cari sakit...sikit pn aku xheran... bubye !

To reader's

suke aty aku la nak tulis apew pown... da??? kau knpe xsuke??? bole ttp la...

Saturday, 2 June 2012

selamat mlm syg

Walau hati Susah untuk melepaskan. . walau jiwa rasa susah berjauhan. . walau pikiran di penuhi dengan kenangan. . walau aku masih memerlukan. . aku rela kau lebih bahagia tanpa aku. . aku relakan walau aku yang keperitan. . i love u Ridzuan. . selamat malam. . maaf malam niew dan seterusnya sy xkn lg kusutkan kepala awak sayang. . tidurlah dengan selesa. . aku akan sentiasa memerhatikanmu. . ♥

TQ okeyh !

HApus !



dulu kau beribu janji kw berikan... dulu beribu ayat manis kaw huraikan... kini... kaw hine aku... kau katakan yang kau membenci aku... xpernah sebelom niew kaw kate yang kw xsuke orang kuat cemburu cume kw kate xpandai memujok... d depan orang ramai kau berbura kau kata aku yang salah... aku yang menjadi punca sbb aku terlalu cemburu... adakah pernah kw pk??? kaw sakit aku yang jaga... kaw sedih aku yang teman... kau bosan aku gembirakan... tp aku xpernah berkire sikit pn ! aku sakit kw xtw... aku susah kw xpeduli... aku perlukankn kw... kw pergi gembira... sesal kau cume sebentar.... selepas petang td aku minx putos... aku tulis yang aku single tp aku tulis SINGLE BUT NOT AVAILBLE tp kau... AKU SEKARANG DAH SINGLE SESIAPE BOLEH IN ! nampak sgt yang sebenarnye kw xpernah cintakan aku malah kau cume sukekan aku atas kecantikan... mengalir air mata aku bile bace ap yang kau tulis... maafkanlah aku jika aku yang bersalah... aku cume mahukan MOHD RIDZUAN BIN JASNI yang aku kenal mule2... aku sayangkan kau ridzuan... aku sayangkan kau...

BUKAN DIRIKU

Setelah kupahami
Ku bukan yang terbaik
Yang ada di hatimu

Tak dapat kusangsikan
Ternyata dirinyalah
Yang mengerti kamu
Bukanlah diriku

Kini maafkanlah aku
Bila ku menjadi bisu
Kepada dirimu

Bukan santunku terbungkam
Hanya hatiku berbatas
Tuk mengerti kamu
Maafkanlah aku

Walau kumasih mencintaimu
Kuharus meninggalkanmu
Kuharus melupakanmu
Meski hatiku menyayangimu
Nurani membutuhkanmu
Kuharus merelakanmu

Dan hanyalah dirimu
Yang mampu memahamiku
Yang dapat mengerti aku

Ternyata dirinyalah
Yang sanggup menyanjungmu
Yang lama menyentuhmu
Bukanlah diriku