Friday, 24 February 2012

Live without life

akhirnya... aku hancur dengan diri aku sendiri.... aku benci keluarga belah bapak aku.. sumpah aku cakap... aku xnak balik kedah... diorang langsung xdpt memahami... kenape diorang xley pk mcm keluarga belah mak aku.... kenapa orang tua xdapat nak paham kite... aku perlukan space sekarang niew...

Monday, 20 February 2012

untuk mu sayang

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti… kan
Kamu…
Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti… kan
Kamu…
Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu
Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu

Thursday, 16 February 2012

15/2/2012 punya story

15/2/2012 jatuh pada hari rabu... hari yang d nanti2kan oleh aku,wafa,ahtirah,wahid,nabil dan firdaus... kite org knew wat sketsa tentang library... perh memang best la,,,, semua gile2 pnye bdk... tp kebanykkan idea, idea aku la... bhahahah bangge lak.... mase sebelum perhimpunan t0o perh... aku punye la nervous... lps hbs je turn kite org mcm nak buat lagi plak... bahahaha ramai cikgu n murid puji... wah banggenye... kembang suda... bhahaha... efect ats persembahan t0o aku jadi market sikit la... bhahahahaha LOLs...
BRRRRRR.....

Friday, 10 February 2012

Hang out with my buddies at cs ^_^

Taken at cs 4-5 february 2012 ^_^ enjoy...





this is teha brrr ^_^








>gambar aku yg baju pink pekat t0o... xpyah tgok sgt la hodoh sungguh... brrr....
>yg baju pink cair t0o teha... memey hot an.... bahahahaha brrr....
>yg kelabu t0o... ehem... t0o ipah... baek cun... baeng jew bhahahaha.... brrr....
 THANX YOU ^_^

Me with lens ^_^

Pertama kali pakai lens jakun sikit ^_^ thanx t0o mael cuz belikan... n thanx t0o teha cuz ajarkan cmnew nak pkai ^_^




Haha beriyekan... koya namenya brrrr ^_^

Friday, 3 February 2012

JAm Rosak

Jam Hp aku menunjukkan jam 10 malam... MAta aku pon dan steem n mulai nak melentokkan kepala d bantal... ZZZZzzzz.... tbe2 aku terjaga dari tidur... aku tgok jam loceng aku... 
BEBY : em... jam 6 dah...
aku pon lentokkan balik kepala ke bantal... aku pon mulai pk... 

BEBY:jam 6... ha??? JAm 6...!!!!!

aku cepat2 bagon n amik tuala lalu mandi.. aku kesejukan.. tp aku pelik.. asal mak aku xbgon lagi??? aku kejot adik aku....

BEBY: adik bgon la dah jam 6 dah...

aku masok bilik n tukar baju sekolah... perh punyelah semangat.. siap pakai bedak n minyak wangi lagi... aku tgok jam dah 6.45 dah... aku pelik asl mak aku xbgon ag...?? aku g la bilik mak aku.... bukak pintu bilik mak aku...n bukak lampu..

BEBY: Ibu, dah pukul 6.45 dah...!!!

mak aku bgon dengan cepat n tgok jam hp diew... mak aku gosok mate n tgok jam hp diew...

IBU: hoi, hang merepek apa baru jam 4 pagi la...

BEBY:ha??? jam org dah pkul 6.45 dah...

IBU:hang pg tgok jam astro...!!!

aku pon garu kepala n tgok jam... a'ah la bru jam 4 pagi... mak aku keluar dari bilk...

IBU: ha btol x????

BEBY: a'ah la.. ehehehe...

mak aku ketawa kan aku.... aku masok bilik tgok cermin... pat0o aku pon ketawa... bahaha.... aku tgok jam hp aku... a'ah la bru jam 4 pagi... jam loceng aku rosak lupenye... bhaha... ape pon xbole.... ^_^

Wednesday, 1 February 2012

Kembali pulang

okeyhaku xpernah lagi cerita kat korang mcm manew aku knl buah hati aku yang sekarang niew... perkenalan kami bermula mase teha (kawan aku) ad boy name diew alep (abg angkt aku) aku d jadikan adik angkt diew setelah diew couple nan teha... aku tnye diew ad x kwn yg single aku nak knl... so mule2 diew bg no sorang budak bawah umo aku... name diew alep jugak... tp orang pgl diew alep sepet.. aku knl la nan budak niew pas t0o diew minx aku jd adk angkt diew... berapa lama kemudian mase aku call alep (abg angkt) ad org menyampuk.. aku pn tnye la diew siape t0o... diew kate kwn... so aku ckp la single ke x.... diew ckp single.. n aku ckp nak knl... so diew pn tnye at bdk t0o budak t0o pn setuju... so aku knl la nan diew... first time aku call diew.. diew asyik ketawe jew sbb aku xhenti buat kelakar... past0o aku lost contact dlm seminggu jugak la... past0o aku call abg alep diew menyampuk... aku ckp kt abg alep yang diew niew sombunk.... asyik aku ja call diew xpown.. lepas hari aku mengadu t0o aku terus rapat nan diew.... sehingga lah aku clash nan harith and mase t0o jugak aku jatuh hati pade diew... aku nak luahkan tp aku malu.. aku pon kne kan dew... aku ckp aku ad suke kt seorang lelaki niew...past0o diew ckp bgos la... aku ckp aku takowt mamt ue da berpunye... diew kate tnye la... aku ckp mcm manew??? diew ckp call diew t ckp la call niew awex xmarah kew... past0o aku tnye soala t0o kt diew.. past0o diew pelik.. aku ckp testing... jwb jew la... bahaha... diew pn jwb... mcm2 aku tnye... akhirnya aku ckp kt diew aku suka kt diew... dew ckp aku maen2 tp aku ckp btol la diew terkejut lalu tergamam...

Bersambung.....