Tuesday, 5 June 2012

Bengang

buang mase aku je lyn otak kau... ckp je la kau da bosan nan aku n kau just nak cari point je nak clash... aku xkesa... aku bole angkat kaki la... xheran la aku... aku cukop sabo kan.... so wth... lantak kau la kalo kau sayang kan aku... aku wt 1 problem xde masalah bg kw... niew masalahnya problem kw xdengar pn explain dari aku dulu... teros2 nak ptos aku da malas dgn aku kt luar malaysia mentang2 xdpt nak eply kw sng2 ckp mcm t0o ok xkesa go ahead... lg pn kaw perlu belajar lg k.... pkran kau belom matang, hidop kau masih nak enjoy... duit pn xpndai nak control lg... thanx bg aku green light couple cepat... kalo kau bace niew aku cume nak cakap... kau sakit hati??? kau pnye pasal la.... kau yang cari sakit...sikit pn aku xheran... bubye !

No comments:

Post a Comment