Wednesday, 1 February 2012

Kembali pulang

okeyhaku xpernah lagi cerita kat korang mcm manew aku knl buah hati aku yang sekarang niew... perkenalan kami bermula mase teha (kawan aku) ad boy name diew alep (abg angkt aku) aku d jadikan adik angkt diew setelah diew couple nan teha... aku tnye diew ad x kwn yg single aku nak knl... so mule2 diew bg no sorang budak bawah umo aku... name diew alep jugak... tp orang pgl diew alep sepet.. aku knl la nan budak niew pas t0o diew minx aku jd adk angkt diew... berapa lama kemudian mase aku call alep (abg angkt) ad org menyampuk.. aku pn tnye la diew siape t0o... diew kate kwn... so aku ckp la single ke x.... diew ckp single.. n aku ckp nak knl... so diew pn tnye at bdk t0o budak t0o pn setuju... so aku knl la nan diew... first time aku call diew.. diew asyik ketawe jew sbb aku xhenti buat kelakar... past0o aku lost contact dlm seminggu jugak la... past0o aku call abg alep diew menyampuk... aku ckp kt abg alep yang diew niew sombunk.... asyik aku ja call diew xpown.. lepas hari aku mengadu t0o aku terus rapat nan diew.... sehingga lah aku clash nan harith and mase t0o jugak aku jatuh hati pade diew... aku nak luahkan tp aku malu.. aku pon kne kan dew... aku ckp aku ad suke kt seorang lelaki niew...past0o diew ckp bgos la... aku ckp aku takowt mamt ue da berpunye... diew kate tnye la... aku ckp mcm manew??? diew ckp call diew t ckp la call niew awex xmarah kew... past0o aku tnye soala t0o kt diew.. past0o diew pelik.. aku ckp testing... jwb jew la... bahaha... diew pn jwb... mcm2 aku tnye... akhirnya aku ckp kt diew aku suka kt diew... dew ckp aku maen2 tp aku ckp btol la diew terkejut lalu tergamam...

Bersambung.....

No comments:

Post a Comment